miercuri, 20 iunie 2012

O ultimă scrisoare

   

                                                  Dragă iubită,


 Iata-mă din nou aici scriindu-ţi cu ce mai ramane din acest creion tocit de nenumărate atingeri de foaie. Sunt tot eu,incă respirand, ce îţi descriu poate ultimele momente din viaţa-mi chinuită de când am părăsit un înger pentru a dansa cu diavolii in al lor infern. Atâtea lacrimi pline de regret curg liniştite imbălsamând pământul cu a lor sinceritate,iar in dorul ce emană inneacă orice gand,orice amintire. Am renunţat cu atâta uşurinţă la o viaţă alături de tine. Am renunţat cu atâta uşurinţă la clipele ce le petreceam la pieptul tău învăluit de acea caldă siguranţa de care acum am mare nevoie pentru a putea supravieţuii in acest loc parcă uitat de Dumnezeu.
  Răni profunde mă obligă  sa nu uit ca sunt făcut din carne vie,din sânge si oase.Rosu curge din mine,din mâini,picioare si trup de parcă nu se mai opreşte.Insă nu asta ma sperie. Nu de durerea rănilor trupeşti eu plâng. O altă durere îmi sfâşie inima si sufletul eliminând orice durere fizică. Te voi mai vedea vreodată oare ,motivul vieţii mele? Îţi voi mai auzi vreodată glasul firav şoptindu-mi vorbe dulci?
  Îţi scriu înconjurat fiind de o ploaie de gloanţe. Am rămas singur.Toate armele imi sunt descărcate. Tot ce îmi rămane este acest creion si această foaie, iar dedesuptul ei poza ta. O groapă incă mă mai ţine in viata , adapostindu-mă de privirea fără de milă a duşmanului. Inchizând ochii încerc să te simt lângă mine,sa îţi simt atingerea fină pe pielea-mi aspră. Mi-e dor de iubirea ta. Mi-e dor de ochii tăi verzi si de inocenţa sufletului tău.
   Se aud voci la câteva zeci de metri de mine. Nu vorbesc limba noastră.Sunt multe voci.Nu mă pot mişca,picioarele îmi sunt zdrobite. Dacă aceasta groapă îmi va fi mormântul iar acestea îmi vor fi ultimele cuvinte si clipe pe acest pământ ,eu ţie ţi le dedic si din inimă te implor sa nu uiţi niciodată ca te-am iubit si te voi iubii mereu. Vocile sunt atât de aproape. Ei stiu că sunt aici. Îmi este frică. Să nu uiţi că te iub...


 Acest articol este inscris la competitia Blog Power Editia 27.
Alte articole participante:

11 comentarii:

  1. Frumoasă scrisoare. Să ai o zi la fel de frumoasă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Mereu m-am gandit la cum ar fi daca as pleca in razboi.Asta este lucrul care m-ar impiedica sa o fac : familia.

      Ștergere
  3. Am sorbit fiecare litera a scrisorii tale... atat de frumos ai scris!

    RăspundețiȘtergere
  4. lectura postarii tale e o adevarata experinta, coloana sonora s-a integrat perfect "mesajului"

    RăspundețiȘtergere
  5. Andrei, sa nu uiti sa adaugi cel putin 3 linkuri catre alte articole ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am trait pana in ultima virgula ceea ce ai scris. Nu te'as las niciodata sa pleci,sa se intample asta, sa stii, iubirea mea! Te iubesc :o3 :x

    RăspundețiȘtergere
  7. M-ai trimis acolo... Îmi pare tare rău că nu a reușit să scrie „iubesc”...

    RăspundețiȘtergere

Fii sincer si spune-ți părerea!